mali meni

Miroslav Cvetkovic - KW Cvetković-RoškovMoje nekretnine (10)

Prosek je kada radiš samo ono što želiš! Uspeh je kada radiš ono što moraš!

Sa 25 godina iskustva u poslu prodaje, kupovine i zakupa nekretnina i dokazanim rezultatima u rukovođenju uspešnom kompanijom "Cvetković-Roškov" nekretnine, verujem da niko ne može da uspe sam! Uspeh dolazi kroz viziju da je svaka pozicija u našem timu izvor kreativnosti, akcije i ostvarenja pojedinačnih ciljeva.
Rešili smo da spojimo naše znanje i besprekornih 24 godine reputacije, sa 36 godina najbolje svetske poslovne filozofije u poslu sa nekretninama. Pristupili smo najuspešnijoj svetskoj kompaniji Keller Williams Realty International i stvorili Keller Williams Srbiju sa idejom da u nekoliko narednih godina razvijemo svoje Market Centre (poslovnice) u našim velikim gradovima. Prvi nosi ime KW Cvetković-Roškov. Kao i u ostalih 52 zemlje, naši saradnici će poput 185.000 kolega širom sveta, imati priliku da nauče i primene najkvalitetnije KW sisteme i modele poslovanja u oblasti trgovine nekretninama, dobiju najbolju edukaciju i obuku, preuzmu najsavremeniju tehnologiju, ostvarujući na taj način rezultate izvan očekivanja.
Po prvi put, naši klijenti, osim što će širom Srbije moći da dobijaju vrhunsko posredovanje pri kupoprodaji ili zakupu nekretnina na koju su od nas i navikli, moći će sigurno i uz premijum svetsku uslugu da kupuju i prodaju nekretnine u SAD-u, Kanadi, Južnoj Americi, Japanu, Južnoj Africi, Maleziji..., ali i za nas najinteresantnijim evropskim državama: Engleskoj, Italiji, Grčkoj, Španiji, Portugaliji, Francuskoj, Turskoj, Izraelu...
Mi smo kompanija za promet nekretnina broj 1 po izboru klijenata širom sveta. Stvorena od agenata – za agente! Obavezujemo se da pružimo podršku i pomognemo poslovni i lični uspeh svakog našeg saradnika. Biti član Keller Williams porodice znači: živeti život vredan življenja, imati biznis vredan posedovanja i nasleđa vredna ostavljanja.
Znam da liderstvo nije privilegija, titula ili novac - to je odgovornost, jer liderstvo ne čini popularnost nego rezultati.
Naš timski rad, kroz vrhunsku uslugu ispunjava snove naših klijenata.

agent: Miroslav Cvetkovic

Miroslav Cvetkovic

mail mobilni telefon

Hram svetog Save, Vračar, Beograd

facebook linkedin youtube instagram