mali meni

Ivana Lazarević - KW Cvetković-RoškovMoje nekretnine (22)

Želite li bez muka da prodate ili kupite nekretninu? Tu sam ako ne želite da pravite kompromise, već da sve bude po Vašoj meri.

Dobar dan.

Ja sam Ivana Lazarević. Kao diplomirani ekonomista imala sam želju, da kroz moj budući poziv, pružim pomoć ljudima u nekom segmentu njihovog života. Rad sa nekretninama mi je to i omogućio. Pomažem Vam da odaberete pravi stan ili kuću gde će Vaša porodica biti srećna i gde će Vaš posao napredovati. Trudim se da obratim pažnju na svaki detalj kada je zahtev za idealnom nekretninom u pitanju. Na iste odgovaram brzo. Moji klijenti su u konstantnoj komunikaciji sa mnom. Verujem da je iskrenost važna u svakoj životnoj sferi, zato je negujem u svojoj poslovnoj praksi. Kada ste dobar poznavalac tržišnih prilika u oblasti nekretnina, različitih situacija I izazova koje tržište donosi - ništa vas ne može iznenaditi i svaki poslovni poduhvat rezultira uspehom.

Jedan od mojih prvih klijenata mi je izgovorio: “Želim da uživam u procesu kupovine stana”. I meni je to zazvučalo sjajno. Hajde, zajedno da uživamo! Hajde, da sigurnim korakom, uz pravnu ekspertizu i svu moguću savetodavnu pomoć, koračamo kroz ceo proces prodaje ili kupovine nekretnine, što će rezultirati širokim osmehom, prijateljskim rukovanjem i ključem koji će iz jednih zadovoljnih ruku preći u druge.

agent: Ivana Lazarević

Ivana Lazarević

mail mobilni telefon

Hram svetog Save, Vračar, Beograd