mali meni

Ivana Lazarević - KW Cvetković-RoškovMoje nekretnine (15)

Želite li da uživate u procesu kupovine stana?

Dobar dan.
Ja sam Ivana Lazarević. Kao diplomirani ekonomista imala sam želju, da kroz moj budući poziv, pružim pomoć ljudima u nekom segmentu njihovog života. Rad sa nekretninama mi je to i omogućio. Pomažem Vam da odaberete pravi stan ili kuću gde će Vaša porodica biti srećna i gde će Vaš posao napredovati. Trudim se da obratim pažnju na svaki detalj kada je zahtev za idealnom nekretninom u pitanju. Na iste odgovaram brzo. Moji klijenti su u konstantnoj komunikaciji sa mnom.
Verujem da je iskrenost važna u svakoj životnoj sferi, zato je negujem u svojoj poslovnoj praksi. Kada ste dobar poznavalac tržišnih prilika u oblasti nekretnina, različitih situacija I izazova koje tržište donosi - ništa vas ne može iznenaditi i svaki poslovni poduhvat rezultira uspehom.
Jedan od mojih prvih klijenata mi je izgovorio: “Želim da uživam u procesu kupovine stana”. I meni je to zazvučalo sjajno. Hajde, zajedno da uživamo! Hajde, da sigurnim korakom, uz pravnu ekspertizu i svu moguću savetodavnu pomoć, koračamo kroz ceo proces prodaje ili kupovine nekretnine, što će rezultirati širokim osmehom, prijateljskim rukovanjem i ključem koji će iz jednih zadovoljnih ruku preći u druge.

agent: Ivana Lazarević

Ivana Lazarević

mail mobilni telefon

Hram svetog Save, Vračar, Beograd