mali meni

Goran Piljak - KW Cvetković-RoškovMoje nekretnine (6)

Svaki klijent je jedinstven i zaslužuje najviši nivo personalizovane usluge.

Kao licencirani agent u prometu nekretnina sa dugogodišnjim iskustvom znam da kupovina ili prodaja nekretnine može biti stresna i složena. Zato je izuzetno važno da pronađete nekoga kome ćete verovati, ko će biti stalno uz Vas, ko će Vas saslušati i staviti Vaše potrebe i želje na prvo mesto i pratiti Vas kroz ceo proces korak po korak pogotovu ako kupujete svoju prvu nekretninu.
Kao agent u prometu nekretnina biću Vaš savetnik bez obzira da li kupujete, prodajete ili iznajmljujete nekretninu. Moja intuicija, pažnja prema detaljima i neosporne pregovaračke sposobnosti doneće Vam najbolje rezultate. Ponosan sam na edukaciju svojih klijenata, pažljivo slušanje i pružanje kompletne usluge.
Vođen besprekornom poslovnom etikom, poštenjem, iskrenošću i strašću neumorno ću raditi u korist Vaših interesa prilikom kupovine ili prodaje nekretnine. Znam da je svaki klijent jedinstven i da zaslužuje najviši nivo personalizovane usluge.
Verujem da će potpuna posvećenost Vama i Vašim potrebama, znanje i korišćenje najsavremenije tehnologije i marketinga KW Srbija rezultirati ispunjavanjem Vaših najviših očekivanja.
Vaše zadovoljstvo obavljenim poslom je moj cilj.
Unapred se radujem našoj saradnji.

agent: Goran Piljak

Goran Piljak

mail mobilni telefon

Hram svetog Save, Vračar, Beograd