mali meni

Marija Ratković Vuković - KW Cvetković-RoškovMoje nekretnine (18)

Svoj uspeh merim količinom zadovoljstva koje je prisutno na samom putu

Smatram da sam uspešna u poslu isključivo ukoliko smo svi zadovoljni. Vi kao klijent, a ja kao Vaš konsultant za nekretnine. Vaša sreća i zadovoljstvo po obavljenom poslu kupovine ili prodaje nekretnine je moja konstantna motivacija da budem bolja i da usrećim još više ljudi. Posvećena sam poslu i detaljima kojima klijent ne treba biti opterećen. Tu sam za vas, da zajedničkim snagama Vaše želje i snove pretvaramo u stvarnost.
Razumem klijente i njihove ppotrebe kao i koliko je strpljenja potrebno u raznim pregovorima i dogovorima. Tu sam da pomognem u pronalaženju rešenja za zadovoljenje potreba klijenata.
Vreme je jedini resurs koji nije obnovljiv te stoga ne čudi činjenica što ga danas izuzetno cenimo. Vreme koje provodimo na poslu, vreme koje provodimo sa porodicom, vreme koje provodimo sa prijateljima, vreme koje provodimo na svom hobiju, u relaksaciji ili na odmoru. Dozvolite sebi da se opustite, uštedite sebi vreme i da uz uslugu koju sam spremna da pružim potpuno uživate u procesu kupovine ili prodaje vaše nekretnine.
Svaka nekretnina koja se kupuje, bilo da je kupujemo kao svoj budući dom ili kao investiciju, treba da se kupuje sa uživanjem ali i sa vizijom o investiranju, bilo da je u pitanju poslovno investiranje ili investiranje u bolji kvalitet života. Sa druge strane, kada prodajemo stan, kuću ili drugu nekretninu, treba da prodajemo sa lakoćom i sa vizijom o boljim stvarima koje će nam se dalje dešavati. Naravno, ukoliko je potrebno izdati ili zakupiti nekretninu, takođe sam tu za vas.

agent: Marija Ratković Vuković

Marija Ratković Vuković

mail mobilni telefon

Hram svetog Save, Vračar, Beograd

facebook twitter linkedin youtube instagram