mali meni

Dejan Miljković - KW Cvetković-RoškovMoje nekretnine (0)

Vaš pouzdan oslonac i partner u poslu sa nekretninama

Svako od nas se u proseku nekoliko puta preseli u životu, a svaki od tih događaja prati kupovina, prodaja ili iznajmljivanje neke nepokretnosti. To klijentima često deluje kao zamršeni sled poteza i procedura, isprepletan emocijama, odlukama, finansiranjem, pravnom regulativom, premišljanjima.

Kupoprodaja i iznamljivanje nekretnina nije hod po tankom ledu ako taj proces poverite profesionalcima, koji imaju odgovor na svako pitanje i znaju unapred definisane posupke po svim etapama. Osim potpune posvećenosti klijentu i njegovim potrebama, iza mene kao agenta stoji tim stručnih i iskusnih ljudi, koji već više od četvrt veka garantuju bezbedno, efikasno i kvalitetno sprovođenje kupoprodajnog posla. Od početnog intervjua sa kupcem i prodavcem, osluškivanja potreba i želja naših klijenata, analize dokumentacije i pravne osnove svakog detalja proverene od strane naših advokata, preko organizacije obilazaka i definisanja željene nepokretnosti, saradnje sa bankama, do odlaska kod notara, isplate i postprodajne podrške klijentu - nikada vas neću prepustiti slučaju.

Osim sa puno godina poslovnog iskustva, u čemu se uvek iznova sa radošću usavršavam svaki dan, pred svojim klijentima stojim sa svojom licencom i punom odgovornošću da svaka nekretnina kojom se bavim bude prodata ili iznajmljena na zadovoljstvo svih strana koje učestvuju u projektu.

Moja profesionalna obaveza i lično zadovoljstvo se poklapaju, a to je da klijent obavi ceo posao bezbedno, u optimalnom roku i na finansijski potpuno opravdan način i da na kraju, kada se sve završi, ostanemo dugogodišnji partneri i prijatelji. Svakom istinski posvećenom preduzetniku klijent je jedini centar oko koga se stvara krug ličnog i poslovnog uspeha i napretka.

agent: Dejan Miljković

Dejan Miljković

mail mobilni telefon

Hram svetog Save, Vračar, Beograd

facebook linkedin youtube