mali meni

Jadranka Tabaković - KW Cvetković-RoškovMoje nekretnine (10)

Zašto je važno da poverite kupovinu ili prodaju nekretnine pouzdanom Posredniku?

Nije svaka nekretnina Dom ! Nešto je i investicija !

Da bi sebe obezbedili kao Kupac ili Prodavac, kreirajući svoj životni prostor ili investirajući u sigurne nekretnine, potreban Vam je pouzdan Agent za to.

Kao licencirani Agent za nekretnine, sa iskustvom od 2016 godine, kao posvećena osoba poslu u nekretninama, kao profesionalni slušalac i savetnik u pružanju usluge, kreiram predloge i ponude , uvažavajući Vaše lične potrebe , olakšavajući Vam izbor i Odluku, u magičnom svetu Nekretnina.

Kroz proces Kupovine i Prodaje, vodjeni ste sigurnom rukom Agenta , koji Vam predočava sve ono važno , što Vam olakšava , što Vas rasterećuje.A na kraju potpune usluge , zatvaranjem pravnog posla, donese zadovoljstvo uspešne investicije.

Time dodeljeni termin nije, od prvog kontakta, samo razgledanje , već prezentacija , komunikacija i saradnja.Bez toga trošimo ono što je Vama najvrednije, a to je vreme i novac.

Kao opredeljena ličnost stalnog rasta i razvoja, prepoznala sam da je ovaj sistem Keller Williams, pravo okruženje za mene, koji nudi više i efikasnije, a to se prenosi na svakog mog klijenta.

Preduzetnički duh se u potpunosti neguje , dajući nam lični pečat i brend, koji stvara trajne kontakte , od poslovnih do privatnih.

Imajte to na umu , prilikom angažovanja Posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti!

agent: Jadranka Tabaković

Jadranka Tabaković

mail mobilni telefon

Hram svetog Save, Vračar, Beograd