mali meni

Gordana Jevtić - KW Cvetković-RoškovMoje nekretnine (37)

Agent u prometu nekretnina koji će učiniti sve da kupovina Vašeg novog doma ili prodaja istog ne bude trauma već divno sećanje u galeriji vaših uspomena.

Svoj uspeh merim ličnom influencijom u rešavanju tuđih problema, stresnih situacija i razrešenje istih.

Ništa se u životu ne dešava slučajno, tako ni Vi sami ne čitate ovaj opis koincidencijom!

Samo oni koji su imali prilike da sarađuju sa kompanijom Keller Williams iz Srbije, mogu da svedoče o njenoj posebnosti i krajnjoj profesionalnosti njenih agenata, menadžera i saradnika. Za sve Vas kojima je naš način poslovanja nepoznanica, preporučujem, da ste na pravoj adresi za sve Vaše nedoumice vezane za nepokretnost koju prodajete ili želite da kupite.

Mi smo drugačiji od drugih jer se naš odnos sa klijentima ne završava potpisivanjem kupoprodajnog ugovora. Naši odnosi sa klijentima su trajni, porodični, mi stvaramo novo porodično stablo koje se zove Keller Williams.

Mi definišemo sve Vaše imovinsko-pravne odnose sa kolena na koleno, kroz smene generacija. Vaša jedina obaveza je da maksimum svog vremena provodite bezbrižno sa najmilijima, a stres koji je sastavni deo svakog kupoprodajnog procesa - prepustite nama i našem stručnom Keller Williams timu.

agent: Gordana Jevtić

Gordana Jevtić

mail mobilni telefon

Hram svetog Save, Vračar, Beograd