mali meni

Vladan Petrović - KW Cvetković-RoškovMy Real Estates (29)

Pomoći ću vam da ostvarite svoje snove! Kupite ili prodajte Vašu nekretninu, bez mnogo muke, uz potpunu pravnu sigurnost i našu stručnu pomoć!

U meni ćete imati iskrenog i posvećenog agenta za nekretnine, koji će Vas glatko voditi kroz proces prodaje nekretnine ili kupovine stana, kuće, vikendice itd.
Fakultetski obrazovan, sa znanjem engleskog jezika, poznavanjem pravnih propisa i procedura, školovan SRS (Sales Representative Specialist) agent.
Vama je kupovina ili prodaja Vaše nekretnine životna odluka ili potreba. Meni je prodaja stanova, kuća i vikendica svakodnevni, rutinski posao koji obavljam sa zadovoljstvom, koristeći sve one prednosti koje agencija za promet nekretnina poput Keller Williams-a može da pruži svojim saradnicima.
Ako imate neku dilemu u vezi kupovine stana ili kuće, ili prodaje Vaše nekretnine, ne libite se i da me samo pitate za savet, pomoći ću Vam bez ustručavanja i potrebe da za to tražim uzvratnu uslugu. I sam sam nekoliko puta bio u situaciji da za sebe i svoje najmilije kupujem ili prodajem stan ili neku drugu nekretninu, poznat mi je osećaj koji možete da imate pred tako važnu životnu odluku.
Pažljivo ću Vas saslušati. Sve akcije koje sprovodim ići će u cilju zadovoljavanja Vaših želja i potreba.

agent: Vladan Petrović

Vladan Petrović

mail mobile telephone

Hram svetog Save, Vračar, Beograd

facebook linkedin instagram