mali meni

Jadranka Tabaković - KW Cvetković-RoškovMy Real Estates (15)

Zašto je važno da poverite kupovinu ili prodaju nekretnine pouzdanom Posredniku?

Nije svaka nekretnina Dom! Nešto je i investicija!

Da bi sebe obezbedili kao Kupac ili Prodavac, kreirajući svoj životni prostor ili investirajući u sigurne nekretnine, potreban Vam je pouzdan Agent za to.

Kao licencirani Agent za nekretnine, sa iskustvom od 2016 godine, kao posvećena osoba poslu u nekretninama, kao profesionalni slušalac i savetnik u pružanju usluge, kreiram predloge i ponude, uvažavajući Vaše lične potrebe, olakšavajući Vam izbor i Odluku, u magičnom svetu Nekretnina.

Kroz proces Kupovine i Prodaje, vodjeni ste sigurnom rukom Agenta , koji Vam predočava sve ono važno, što Vam olakšava, što Vas rasterećuje.A na kraju potpune usluge, zatvaranjem pravnog posla, donese zadovoljstvo uspešne investicije.

Time dodeljeni termin nije, od prvog kontakta, samo razgledanje, već prezentacija, komunikacija i saradnja.Bez toga trošimo ono što je Vama najvrednije, a to je vreme i novac.

Kao opredeljena ličnost stalnog rasta i razvoja, prepoznala sam da je ovaj sistem Keller Williams, pravo okruženje za mene, koji nudi više i efikasnije, a to se prenosi na svakog mog klijenta.

Preduzetnički duh se u potpunosti neguje, dajući nam lični pečat i brend, koji stvara trajne kontakte, od poslovnih do privatnih.

Imajte to na umu, prilikom angažovanja Posrednika u prometu i zakupu nepokretnosti!

agent: Jadranka Tabaković

Jadranka Tabaković

mail mobile telephone

Hram svetog Save, Vračar, Beograd