mali meni

PRODAJA

Prevazilaženje Vaših očekivanja

Zaslužujete više od pukog oglasa i povremenih poseta i pokazivanja nekretnine. Zaslužujete agenta koji će biti na Vašoj strani od početka do kraja i koji će se pobrinuti da se Vaša nekretnina proda glatko i najisplativije za Vas.

Zaslužujete KW Cvetković-Roškov agenta

Određivanje cene

Odredite cenu svojoj nekretnini strateški, tako da bude konkurentna na trenutnom tržištu i trendovima cena.

Uređenje

Preporučujemo da uredite dom na način koji će da istakne najvažnije prednosti Vaše nekretnine i da je prikaže u najboljem svetlu sa karakteristikama koje su najvažnije za Vas.

SEO

Optimizujte prisustvo Vaše nekretnine na internetu, postavljanjem mnoštva fotografija i opisa.

Dostupnost

Učinite Vašu nekretninu dostupnom putem e-maila, regularnom poštom i direktnim pokazivanjem kako biste pronašli potencijalne kupce.

Marketing

Pratite nedeljne statistike koje prikazuju marketinški učinak.

Agenti

Vaš specijalizovani KW Cvetković-Roškov agent će Vas provesti kroz svaki korak tokom procesa prodaje, od početka oglašavanja pa do same prodaje.

Osigurajte najbolju vidljivost

Upućenost našeg KW-CR tima u stanje na lokalnom tržištu nekretnina znači da smo u stanju da obradimo svaki podatak koji određuje cenovnu strategiju, tako da cena bude realna za prodaju. Svako tržište je osobeno i naš marketinški plan i predlozi uredjenja nekretnineefikasno ciljaju i privlače potencijalne kupce. Opsežno istražujemo kako bismo uvideli koji su jedinstveni aduti Vaše nekretnine i njenog okruženja za prodaju. To je naša formula uspeha.

I naravno, pažljivo ćemo saslušati i razumeti sve Vaše dileme i ciljeve i odgovoriti na svako pitanje koje biste mogli da imate tokom procesa prodaje.

Kontaktirajte nas

Budite slobodni da nas kontaktirate kako biste se detaljnije informisali o našim uslugama i dogovorili o budućoj saradnji

Pišite nam
Pošalji poruku