mali meni

KARIJERA

Moćna agencija za promet nekretnina

Keller Williams je međunarodna agencija za promet nekretnina, sa preko 90.000 agenata, koji operišu u 700 kancelarija širom sveta. Osnovana 1983. godine od strane Garija Kelera (Gary Keller) i Džoa Vilijamsa (Joe Williams), sa ciljem da stvara karijere koje vredi razvijati, biznise koje vredi imati i živote koje vredi živeti, za svoje saradnike, Keller Williams kompanija je jedna od najbrže rastućih franšiza u industriji nekretnina.

1991. godine, kompanija je počela sa otvaranjem predstavništava i od onda se proširila širom SAD, kao i u Kanadi, Indoneziji, Južnoj Africi i Vijetnamu.

Tokom 2011. godine, za vreme najizazovnijeg perioda za tržište nekretnina u istoriji, Keller Williams je prestigao Century 21 i postao druga najveća franšiza u SAD. Već 2012. godine, kompanija postaje broj 1 franšiza za promet nekretnina na 33. Annual Franchise 500 listi Enterprenur Magazina (Entrepreneur magazine).

Više nego ikada ranije, profesionalci u poslu sa nekretninama okreću se Keller Williams kompaniji zbog edukacije, treninga, tehnologije, kulture i mogućnosti da napreduju, redefinišući svoj potencijal i lansirajući svoje karijere ka novim visinama.

Kada odlučite da se pridružite Keller Williams-u, udružili ste snage sa najdinamičnijom kompanijom na svetu u oblasti nekretnina.

Kontaktirajte nas

Voleli biste da radite u KW Cvetković-Roškov? Zakažite razgovor

Pišite nam
Pošalji poruku
obrazovanje

Obrazovanje:

U Keller Williams-u, naša posvećenost obrazovanju je neprikosnovena. Od treninga u Market centru, do online edukacije na zahtev, preko našeg široko priznatog i nagrađivanog programa obuke, nudimo najnaprednije i najsažetije mogućnosti obrazovanja u celoj industriji nekretnina.

tehnologija i marketing

Tehnologija i marketing:

Naše tehnološke i marketinške platforme su među najinovativnijim u industriji nekretnina, sa fokusom na vođenju Vašeg biznisa i uštedi Vašeg vremena i novca. Sa svakim novim alatom koji stvorimo, naš fokus ostaje isti.

kultura

Kultura:

Naša jedinstvena kultura stvara osećaj pripadanja porodici i grupi koja je retka u svetu nekretnina. Kada ste ovde, Vi ste porodica.

wealth building

Wealth Building (Izgradnja bogatstva):

KW Wealth Building platforma je izgrađena na premisi da naši saradnici aktivno učestvuju u izgradnji dominantne kompanije za promet nekretninama na svom tržištu i mogućnosti da ubiraju prateće finansijske benefite.